Uw netwerk opbouwen in China

Wilt u in China producten op maat laten produceren? Of standaardproducten inkopen? Dan moet u op zoek naar leveranciers. Veel bedrijven zoeken hun leveranciers via websites zoals Alibaba of Taobao. Dit kan goed gaan, maar vaak gaat het fout. De kwaliteit of levertijd is onder de maat. Of in het ergste geval: de leverancier is malafide of blijkt helemaal niet te bestaan.

Zien met wie u zaken doet

Wij u helpen u met het selecteren van een beperkt aantal leveranciers. Daarna bepaalt u zelf met welke u contact opneemt. Wij kunnen leveranciers benaderen en de eerste gesprekken met hen voeren. Daarna kunnen we u meenemen op een trip door China om de door u geselecteerde leveranciers te bezoeken. Zo kunt u met eigen ogen zien met wie u zaken gaat doen.

Onderhandelingen

Tenslotte helpen we bij de onderhandelingen en het daadwerkelijk tot stand brengen van de samenwerking tussen u en de leverancier. U bespaart hiermee veel tijd en voorkomt dat u zaken doet met een leverancier die niet aan uw eisen voldoet. Ons team in China kan daarna blijven optreden als intermediair tussen u en de leverancier.